PRESENTACIÓ

Carné Assessoria Laboral som un despatx de tradició familiar dedicat al món de l'assessorament en l'àmbit laboral, que va fundar i té els seus orígens en la persona de Francisco Carné.

Francisco Carné va començar a assessorar a les empreses del Baix Penedès a la dècada de 1930. Ja l'any 1950, contracta al primer col·laborador, ampliant la plantilla en els successius anys.

El seu fill, Valentí Carné Nin, Graduat Social per l'Escola Social de Barcelona l'any 1963 i Tècnic Superior en Relacions Industrials per la Universitat d'Alcalá de Henares, s'incorpora a l'assessoria aquell mateix any 1963, i comença a participar amb el seu pare en la direcció de l'empresa.

Quan es produeix el relleu generacional, l'any 1965, l'assessoria adopta el nom empresarial de Valentí Carné Nin, prestant servei durant més de cinc dècades.

En tots aquests anys de professió, Valentí Carné Nin ha acumulat diversos reconeixements, dels que destaca la Medalla d'Or al Mèrit en el Treball, atorgada l'any 1985.

 


Actualment el projecte familiar continúa. Al capdavant de Carné Assessoria Laboral estan les dues filles de Valentí Carné, que han seguit la trajectòria professional del seu pare i el camí iniciat pel seu avi, i des de l'any 1992 han format part de l'equip de l'assessoria; Nati Carné, llicenciada en dret per la Universitat de Barcelona el 1993, advocada inscrita al col·legi de Tarragona i Mediadora d'Assegurances titulada; i Meritxell Carné, Graduada Social per la Universitat Rovira i Virgili el 1993, i reconeguda l'any 2018 amb la Medalla de Plata al Mèrit Professional.